ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγούδια που ακούγαμε στο αυτοκίνητο: A Horse with No Name (America)

07:25 - 30 Απρ 2024 | Trends
Τραγούδια που ακούγαμε στο αυτοκίνητο: A Horse with No Name (America)
Τα παλιά τα χρόνια ακούγαμε τη μουσική απ’ το κασετόφωνο. Μετά ήρθαν τα CD. Κι αργότερα τα αυτοκίνητα που είχαν υποδοχή για USB.

Κοινό σημείο μεταξύ των εποχών, η αγάπη μιας παρέας να φτιάχνει λίστες με όσα αγαπά να τραγουδά στις εκδρομές και τα ταξίδια της. Το κατεβασμένο παράθυρο πάνω στο οποίο τεντώνει τα πόδια του ο συνεπιβάτης σα να ‘ταν το τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ του. Οι αναμνήσεις που μένουν ακουμπισμένες για πάντα στα καθίσματα μιας παρέας που χορεύει αψηφώντας τα χιλιόμετρα που την περιμένουν μέχρι να φτάσει στον προορισμό της.

Οι America δημιουργήθηκαν στην Αγγλία από τους Dewey Bunnell, Dan Peek, και Gerry Beckley. Τρεις γιους Αμερικανών στρατιωτικών, οι οποίοι υπηρετούσαν εκεί.

Ο τραγουδιστής Dewey Bunnell έγραψε το πλέον εμβληματικό τραγούδι της μπάντας, A Horse With No Name, σε ηλικία μόλις 19 ετών. Κι ενώ συνήθως παρερμηνεύεται το μήνυμά του, λόγω του ότι η λέξη horse (άλογο) χρησιμοποιείται στην αργκό για να παραπέμψει στην ηρωίνη, ο Bunnell έχει εξηγήσει κατ΄ επανάληψη ότι οι στίχοι του βασίζονται απλά σε εικόνες που αντίκρισε όταν επισκέφθηκε τις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.