ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπακογιάννης: Έτοιμος για μια γόνιμη και δημιουργική αντιπολίτευση

15:47 - 12 Ιαν 2024 | Αυτοδιοίκηση
Μπακογιάννης: Έτοιμος για μια γόνιμη και δημιουργική αντιπολίτευση
Ο Κώστας Μπακογιάννης, δείχνει αποφασισμένος να αναλάβει έναν δυναμικό ρόλο στην αντιπολίτευση, έχοντας στο πλευρό του τα έμπειρα μέλη της παράταξης "Αθήνα Ψηλά". Κατά την διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να προσφέρει μια γόνιμη και δημιουργική αντιπολίτευση στον Δήμο Αθηναίων.

Η συγκέντρωση γύρω από το πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη και οι αρχές που εξέφρασε ο ηγέτης της παράταξης "Αθήνα Ψηλά" καθόρισαν το κλίμα και τη δυναμική της χθεσινής (11/1) συνάντησης. Στενοί συνεργάτες του υπογραμμίζουν ότι η ατμόσφαιρα ήταν ενωτική, με όλα τα μέλη της παράταξης να επισημαίνουν την ανάγκη για μια ισχυρή αντιπολίτευση. Αυτή η αντιπολίτευση θα πρέπει να αντιμετωπίζει τις καθημερινές προκλήσεις στις 129 γειτονιές της πόλης και να αντικατοπτρίζει τις ανάγκες των Αθηναίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης αποδέχθηκε πρόσφατα την τιμητική πρόταση του Χάρβαρντ να διδάξει για το εαρινό εξάμηνο στο διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης. Θα συμμετέχει, φυσικά, ενεργά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, ασκώντας τεκμηριωμένη κριτική και καταθέτοντας εποικοδομητικές προτάσεις που θα βοηθήσουν την πόλη να προχωρήσει μπροστά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.