ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεν κλείνει ψηφοδέλτιο χωρίς σελέμπριτι

Δεν κλείνει ψηφοδέλτιο χωρίς σελέμπριτι Κύριο

12:22 - 12 Απρ 2024
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός και κάπου εδώ, εντός των αμέσως προσεχών ημερών, θα τελειώσει η αγωνία για τα ευρωψηφοδέλτια. Για όσους έχουν αγωνία, δηλαδή. Στη ΝΔ φαίνεται ότι η κουβέντα για την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη έχει τραβήξει πολύ και μάλλον δεν θα συνεχιστεί.

Ο Αυτιάς με το που ανακοινώθηκε έχει πάρει σβάρνα κανάλια και ραδιόφωνα και μάλλον πάει για σαρωτική πρωτιά και ένα από τα στοιχεία που μένουν σε εκκρεμότητα, είναι αν τελικά θα είναι υποψήφια για την ευρωβουλή και η Ελεωνόρα Μελέτη. 

 

Για να μην έχουν πάντως αυταπάτες οι υπεύθυνοι των κομμάτων, και δίχως καμία διάθεση να υποτιμήσει κανείς οποιαδήποτε υποψηφιότητα, καλό θα είναι να κόψουν την πλάκα για την εκπροσώπηση της χώρας από πολιτικούς με επάρκεια και αξιοπιστία, που να μπορούν να σταθούν στο ευρωκοινοβούλιο και διάφορα τέτοια. 

 

Είναι εξόφθαλμο ότι δεν αντέχουν να συγκροτήσουν ένα ψηφοδέλτιο χωρίς σελέμπριτι, από οποιονδήποτε χώρο, οπότε θα μένει μόνο να φανεί τι θα αποφασίσουν οι πολίτες, ποιοι θα εκλεγούν και με ποια σειρά. 

 

Δεν θέλει και πολύ για το προβλέψει κανείς με σχετική ασφάλεια…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.