ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Ακρίτα μέγας ευεργέτης της κυβέρνησης

Η Ακρίτα μέγας ευεργέτης της κυβέρνησης Κύριο

10:00 - 02 Απρ 2024
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ούτε στα πιο ευχάριστα όνειρά του δεν θα μπορούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δει μία τόσο καταλυτική ευκαιρία διεξόδου από το περιβάλλον πιέσεων στο οποίο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας, της παραίτησης δύο υπουργών και καθώς, για λόγους που ούτως ή άλλως χρειάζονται ανάλυση, «περνάει» γενικώς το κλίμα εξαλλότητας που έχει επιβάλλει ο Βελόπουλος, ενώ ο Ανδρουλάκης συνεχίζει να προωθεί τη σχετική ατζέντα, έρχεται η Έλενα Ακρίτα και προσφέρει στον Πρωθυπουργό ένα απροσδόκητο πολιτικό δώρο, με την συκοφαντική ανάρτηση κατά της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι. 

 

Με συνοπτικές διαδικασίες, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται εκεί και επανέρχεται στο προσκήνιο και φωτίζεται αυτή η θλιβερή και ταυτόχρονα φαιδρή εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ. Κλασική περίπτωση αυτού που λέμε «και να μην υπήρχε (εν προκειμένω η Ακρίτα), θα έπρεπε να την εφεύρει». 

 

Καλά το πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ και σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώνεται ότι στην πολιτική ποτέ δεν πρέπει να προδικάζεται ή να θεωρείται δεδομένο οτιδήποτε…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.