ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Και νέα δημόσια παρέμβαση Τσίπρα εν όψει

Και νέα δημόσια παρέμβαση Τσίπρα εν όψει Κύριο

07:06 - 28 Φεβ 2024
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Δεν είναι γνωστό αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της πρόσφατης παρέμβασης του και το πόσο λειτούργησε επιταχυντικά για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση να… μη βάλει γλώσσα μέσα.

Μετά λοιπόν από εκείνη την εμπνευσμένη ανάρτηση, ο Αλέξης Τσίπρας έγινε γνωστό ότι θα μιλήσει το προσεχές Σάββατο, 2 Μαρτίου, στο συνέδριο που διοργανώνουν η «Καθημερινή», το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, το Φόρουμ των Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics στην Εθνική Πινακοθήκη, με θέμα «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά».

 

Το να πει κανείς ότι η παρέμβαση αναμένεται με ενδιαφέρον, μπορεί και να είναι ανακριβές. 

 

Πάντως είναι γεγονός ότι ο Τσίπρας είναι ένα από τα πρόσωπα που άφησαν το στίγμα τους στην περίοδο της μεταπολίτευσης, έστω και αν μάλλον δεν έχει επίγνωση για το πόσο θετικό ή αρνητικό ήταν αυτό. 

 

Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσουν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πρώην Πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, η πρώην ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Έφη Αχτσιόγλου, κ.ά. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.