ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η επική γκάφα του Τσίπρα, το συνέδριο παρωδία και ο δρόμος προς την εκλογική κόλαση

Η επική γκάφα του Τσίπρα, το συνέδριο παρωδία και ο δρόμος προς την εκλογική κόλαση Κύριο

11:20 - 26 Φεβ 2024
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το επικό τετραήμερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάποια προφανή αποτελέσματα, όχι όμως αυτά που ονειρεύονταν είτε ο Κασσελάκης, είτε - πολύ περισσότερο - ο Τσίπρας.

Ειδικά ο τελευταίος, είναι σαφές ότι πήγε για μαλλί με την παρέμβασή του της Πέμπτης και βγήκε κουρεμένος με συνοπτικές διαδικασίες, την Κυριακή. 

 

Το τι ακολουθεί, είναι μάλλον ξεκάθαρο. Ο Κασσελάκης είναι προφανές ότι ελέγχει τον στενό κομματικό μηχανισμό, δεν πήρε όμως και την αναβάπτιση που επιθυμούσε. Πέραν αυτού, είναι πως σε μία ιδιότυπη πολιτική επιτροπεία, δίχως βέβαια και να τολμά κανείς να τον πετάξει έξω ή να τον ανατρέψει. 

 

Πάνε λοιπόν όλοι μαζί (;) για τις ευρωεκλογές, οι περισσότεροι περιμένουν την πανωλεθρία για να φύγει  ο Κασσελάκης και μετά να συνεχίσουν ολοταχώς για το… 5% στις εθνικές εκλογές. 

 

Κατά τα λοιπά, στο συνέδριο αυτό, μάλλον μας (τους) τελείωσε ο μεγάλος ηγέτης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος όπως φάνηκε, έκανε μάλλον τη μεγαλύτερη πολιτική γκάφα της ζωής του. Με το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πια και πολλά να τον ενώνουν, και αν πρέπει να δει κανείς ένα αποτέλεσμα είναι ότι πλέον «ξεχρεώνεται» τον Κασσελάκη. 

 

Δε φτάνει όμως αυτό, υπάρχουν πολλά ακόμη στάδια έως την εκλογική κόλαση και τον οριστικό εκφυλισμό…

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:23 - 26 Φεβ 2024
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.